¡Únete al Torneo de Padel Solidario MADEL y ayúdanos a crear la Unidad Hospitalaria Madre-Bebé en el Hospital Vall d’Hebron!   Aproximadamente una de cada cinco mujeres experimenta problemas de salud mental durante el embarazo y el primer año postparto, lo que puede afectar a su 
Leer más
Vall d’Hebron és el centre de referència a Catalunya per a les gestants que tinguin #COVID i hagin de requerir ingrés hospitalari. En parla el ⁦@diariARA⁩.
Leer más
L'Hospital Universitari @vallhebron estudia la placenta de 100 dones contagiades de covid-19 per prevenir possibles complicacions
Leer más
El passat dijous la Unitat d’Insuficiència Placentària d'#ObstetríciaVH de #VallHebron presentava la nova calculadora que permet conèixer el risc de complicacions en fetus amb retard de creixement durant l'embaràs i en el moment del naixement.
Leer más
Segons un estudi dels Serveis d'#ObstetríciaVH i #PsiquiatriaVH publicat divendres, un 38% de les embarassades tenia símptomes de depressió i un 59% tenia símptomes d’ansietat, durant el confinament.
Leer más